Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Binamic és un estudi de disseny de Barcelona que ofereix serveis de disseny gràfic, disseny web y programació web a mida.
Amb més de 10 anys d’experiència, treballem amb grans i petits clients que busquen un estudi de disseny web i disseny gràfic o programació web amb atenció personalitzada i assessorament en cada projecte.
Binamic es la solució a les necessitats en màrqueting i innovació, des del disseny web de la seva empresa a la programació d’un software de gestió per a la seva tenda o negoci passant pel disseny d’una imatge corporativa, pòster y stands o maquetació de catàlegs.
Disseny Bosses DAR
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya ens va encarregar el disseny de les seves bosses. E... [+]
Disseny web amb tenda online
Disseny i programació web per a la tenda de triatló Trienjoy. Es va realitzar el disseny web buscant transmetre esport, il·lusió i joven... [+]